Praktijk De Lotus

voor een gezonde lichaam en geest

Mijn verhaal

Ik ben Bernd Büchele en ben geboren in Oostenrijk.

Via verschillende omwegen ben ik in staat om mijn roeping te volgen en om anderen door mijn behandelingen te helpen. Ik ben door Vincent ingewijd als Reiki Master en heb bij Dominicus van Lightwave de training als Aura en Chakra Practitioner gevolgd.

Als Lichtwerker is het voor mij belangrijk om vanuit mijn hart te werken en zo door middel van speciale technieken mensen en dieren van kosmische energie te voorzien en te helen.

Natuurlijk voldoet Praktijk de Lotus ook aan alle wettelijke eisen en is aangesloten bij

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten.

Erkend Alternatief Therapeut Level II 

Een Level II Alternatief Therapeut heeft een MBO-niveau vakgerichte opleiding of een of meerdere deel-opleidingen gevolgd. Een Level II Alternatief Therapeut kan goed omgaan met de psyche en/of heeft MBO kennis van het menselijk lichaam en is bevoegd tot het behandelen van trauma’s en vormen van PTSS en lichamelijke klachten. Een Level II Alternatief Therapeut kan bijvoorbeeld helpen bij rouwverwerking, het verwerken van traumatische gebeurtenissen uit het verleden, het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam en kan PTSS behandelen. Hier zijn restricties echter omdat een Level II Alternatief Therapeut niet bevoegd is psychische stoornissen te behandelen. Een Level II Alternatief Therapeut stelt geen diagnose, maar verwijst door/werkt samen met de huisarts of specialist.

Energetisch therapeut

Als energetisch therapeut werk ik met energie die in ons lichaam is. Dit kan door middel van handoplegging zijn zoals bijvoorbeeld bij Reiki of magnetisme, maar ook door middel van aanraking. Bij aanraking overlapt deze behandelvorm vaak met een massage therapeut. Het doel hiervan is het energetisch lichaam van mijn cliënten weer in balans te brengen of te herstellen. Vaak worden hierbij chakra’s gebruikt of andere soorten energiepunten in het lichaam.

Samenwerking

Ik werk in de Praktijk in Heel samen met mijn echtgenoot Andrew. Hij is natuurgeneeskundig therapeut.

Bernd Büchele Praktijk De Lotus